Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Βόλτα στην αγορά και Νέος Διαγωνισμός για ένα δαχτυλίδι Guess (ΕΛΗΞΕ)

Τώρα που η βάφτιση και οι σχετικές ετοιμασίες αποτελούν πια παρελθόν, ήρθε η ώρα να επανέλθω δριμύτερη από εκεί που είχα μείνει. Σας μιλούσα (κυρίως) για ψώνια και βιβλία. Σήμερα θα επανέλθω με τα ψώνια... και την σοβαρή καλοκαιρινή μου ανάγκη να ξεχυθώ στην αγορά και να ψωνίζω σαν να μην υπάρχει αύριο.

Κι όπως σας είχα γράψει, η υπερκαταναλωτική τάση που με είχε πιάσει, εκτονώθηκε κυρίως με διαδικτυακές βόλτες στην αγορά και online αγορές. Σε μια από αυτές τις βόλτες μου με σκοπό να κάνω αγορές για φίλες μου γνώρισα ένα πολύ καλό κατάστημα στη Θεσσαλονίκη. Χαριτίδης η επωνυμία του και κοσμήματα τα εμπορεύματά του. Το Haritidis.gr είναι η ιντερνετική του παρουσία που κέρδισε εύκολα την προσοχή μου! Μπορείτε να δείτε πολλά και ενδιαφέροντα για το κατάστημα και την ιστορία του εδώ.

Πολύ εύχρηστο site, ξεκάθαρο μενού, καλές φωτογραφίες, εξαιρετική κατηγοριοποίηση προϊόντων και μεγάλη ποικιλία... Βρίσκεις εύκολα και γρήγορα αυτό που ψάχνεις!

Άλλο να το λέω και άλλο να το δείτε με τα ίδια σας τα μάτια! Μια επίσκεψη θα σας πείσει!

Κι ένα δώρο θα σας χαρίσει χαμόγελα και ... λάμψη! Ειδικά όταν πρόκειται για ένα πανέμορφο δαχτυλίδι GUESS, που έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε μέσα από τον νέο μας διαγωνισμό! Το δαχτυλίδι είναι φτιαγμένο από ανοξείδωτο ατσάλι κι αν θέλετε να δείτε περισσότερα, μπορείτε να επισκεφθείτε αυτή τη σελίδα.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό, πρέπει να κάνετε τις εξής ενέργειες:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα του Haritidis.gr στο facebook (προαιρετικά).

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2016 και λήγει την Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2016 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπoρούν να συμμετέχουν κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου.

Το δώρο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα του ηλεκτρονικού καταστήματος Haritidis.gr.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο/η νικητής/ρια, το όνομα του/ης οποίου/ας θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο/Η νικητής/ρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο/η νικητής/ρια δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι και την 30η Οκτωβρίου) και δε στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα/ουσας νικητή/ριας.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Ευχαριστώ θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα Haritidis.gr για την επιλογή του να μοιραστεί με τους φίλους της σελίδας ένα από τα υπέροχα προϊόντα του καθώς και τους χορηγούς επικοινωνίας του διαγωνισμού μας, SaveAndWin.gr.

Αναμένω τις συμμετοχές σας! Καλή τύχη στον διαγωνισμό μας!

Ενημέρωση 27/10/2016

Ο διαγωνισμός έληξε. Συγκεντρώθηκαν όλες οι συμμετοχές και από αυτές προέκυψαν 136 έγκυρες. Στη συνέχεια μέσα από ηλεκτρονική κλήρωση αναδείχθηκε η νικήτρια. Το όνομά της όπως αναφέρεται στον λογαριασμό της στο facebook είναι Xrisa Anthi.

resultsharitidis

winnerharitidis

Χρύσα αναμένουμε να μας στείλεις τα στοιχεία σου. Μακάρι να είσαι πάντα τυχερή στη ζωή σου και φυσικά να χαρείς το υπέροχο δαχτυλίδι.

Eυχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στον διαγωνισμό.

Καλό τριήμερο,

Βασιλική

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
27.08.2014

Άντρες vs Γυναίκες Οδηγοί: Η μάχη των φύλων συνεχίζεται

Άντρες vs Γυναίκες Οδηγοί: Η μάχη των φύλων συνεχίζεται

Πόσους άντρες φίλους έχω που θεωρούν πως οι γυναίκες δεν ξέρουμε να οδηγούμε... Και πόσες φορές ακόμα και εμείς οι ίδιες βλέποντας ένα περίεργο παρκάρισμα ή μια οδηγική γκάφα ξεστομίζουμε χωρίς πολλή σκέψη "γυναίκα θα 'ναι"... Να μην αναφέρω ότι πολλές φορές - σχεδόν ξανθιά με λες και μένα - λέμε και το κλασικό "καμιά ξανθιά θα 'ναι"...

Περισσότερα...
05.08.2013
Τι να φορέσω;

To καλοκαίρι το λευκό είναι το αγαπημένο μας χρώμα. Και αυτή είναι μια από τις εμφανίσεις που μας αρέσει πολύ!

Περισσότερα...
05.12.2012

Dean Martin - Baby, it's cold outside

Dean Martin - Baby, it's cold outside

Όπως θα έχετε καταλάβει μας αρέσει πολύ ο Dean Martin!

Το συγκεκριμένο δε τραγούδι είναι ένα από τα πρώτα που μας ήρθε στο μυαλό, τώρα που έπεσε η θερμοκρασία και πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, μια και θεωρείται ένα από τα κλασικά τραγούδια της εποχής αυτής. Χαριτωμένο δεν είναι;

Περισσότερα...
07.02.2014

Χιονοβόλτες στα Γρεβενά

Χιονοβόλτες στα Γρεβενά

Η περιοχή των Γρεβενών, γνωστή για τις φυσικές ομορφιές της, γίνεται ομορφότερη αν τύχει να την επισκεφθείς χειμώνα και να'ναι χιονισμένη. Βρέθηκα λοιπόν πρόσφατα στα χιονισμένα Γρεβενά με πολύ χρόνο στη διάθεσή μου, οπότε λέω "δεν 'την κάνω' προς τα πάνω να απολαύσω το χιονισμένο τοπίο"; Αλλά προς τα πού να κινήσω;

Περισσότερα...
05.12.2014

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες (Μέρος 2ο) - Ιδέες για δώρα

Χριστουγεννιάτικες δημιουργίες (Μέρος 2ο) - Ιδέες για δώρα

Το δεύτερο μέρος των χριστουγεννιάτικων πειραματισμών μου αφορούσε κυρίως δώρα σε αγαπημένα πρόσωπα. Μπορεί να μην έφτασε ακόμα ο Άγιος Βασίλης αλλά αν έχουμε φίλους που γιορτάζουν αυτήν την περίοδο γιατί να μην προσαρμόσουμε τα δώρα τους στο πνεύμα των ημερών;

Ακόμα και στο πιο απλό δώρο, μπορούμε να βάλουμε την προσωπική μας πινελιά και να πρωτοτυπήσουμε έστω στη συσκευασία.

Περισσότερα...
18.04.2013

Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Ελεύθερη είσοδος σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

με αφορρμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Πολτιστικής Κληρονομιάς.

Περισσότερα...
04.05.2015

Βολτάροντας σε ένα μαγικό νησί

Βολτάροντας σε ένα μαγικό νησί

Ήθελα πολύ να πάω ένα ταξιδάκι αυτή την εποχή. Ένα ταξίδι σε ένα μέρος μικρό, ήσυχο, όμορφο, πολύχρωμο. Μα τι να κάνω που δεν μπορώ και δε βολεύει και μια σειρά διαφόρων παραγόντων δε μου επιτρέπουν να απομακρυνθώ αρκετά.

Μήπως γι αυτό μόλις είδα τις φωτογραφίες της Μαρίας, ταξίδεψα μαζί της; Μήπως γιατί το μέρος που βρέθηκε η Μαρία πριν λίγες ημέρες ήταν μαγικό κι ονειρεμένο; Μήπως γιατί ζήλεψα και λίγο...

Περισσότερα...
08.12.2012
Art de la table - Κυριακάτικη πρόταση

Η δική μας πρόταση για την αυριανή Κυριακή!

Περισσότερα...
14.10.2012

Λαχταριστό αφράτο κέικ... το σπίτι να μυρίσει

Λαχταριστό αφράτο κέικ... το σπίτι να μυρίσει

Κυριακή πρωί σήμερα με πολλή βροχή και μουντό καιρό… Ευκαιρία για πρωινό καφέ στο σπίτι με φίλους! Ας κάνουμε ένα αφράτο, λαχταριστό κέικ, το κέικ της μαμάς!

Περισσότερα...
01.02.2013
Πρόταση για το σαββατοκύριακο

Το Παζάρι Βιβλίου μετά την πολυετή παραμονή του στην πλατείτα Κλαυθμώνος και την ολιγοήμερη στάση του στη Θεσσαλονίκη το φθινόπωρο, έχει πλέον μετεγκατασταθεί στη πλατεία Κοτζιά. Ξεκίνησε στις 25 Ιανουαρίου και θα παραμείνει εκεί μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου.

Περισσότερα...
01.03.2013
Morcheeba - Blood Like Lemonade

Για τους Morcheeba ξαναμιλήσαμε λίγο καιρό πριν, όταν ακούσαμε το "Wonders Never Cease", υπό τη σκέψη των αναζητήσεων που δε σταματούν ποτέ.

Περισσότερα...
16.11.2013
Καλό σαββατοκύριακο

Καλημέρα και καλό μας σαββατοκύριακο!

Περιμένουμε τις προτάσεις για τις αποδράσεις του Σαββατοκύριακου! Δείτε περισσότερα:

Περισσότερα...
02.09.2016

Τροφή για σκέψη: Με τα μάτια ενός παιδιού

Τροφή για σκέψη: Με τα μάτια ενός παιδιού

Παραλία Θεσσαλονίκης, καλοκαιράκι 2016.

Όλοι κάνουν βόλτες. ποδήλατα παντού, γονείς, παιδιά, σκυλάκια, ηλικιωμένοι, άλλοι χαρούμενοι, άλλοι σκεπτικοί.

Και εμείς εκεί μαζί με ένα φιλικό ζευγάρι και τον γιο μου (ούτε καν 2 χρονών) που χαίρεται με το κάθε τι... Mε το αεροπλάνο, τον ήχο από τις μηχανές, τις πεταλούδες... Χαιρετάει τους πάντες, όμως έχει τρελή αδυναμία στα παιδάκια. Αφού λοιπόν έχουμε χαιρετήσει όλον τον κόσμο συμπεριλαμβανομένων κατοικιδίων και αδέσποτων, εμφανίζεται μπροστά μας ένα αγοράκι (περίπου 13-14 χρονών) που είχε στο αναπηρικό καροτσάκι την αδερφούλα του (περίπου 9-10 χρονών) κάνοντας και εκείνοι βόλτες.

Περισσότερα...
22.02.2013

Οδηγός οργάνωσης ταξιδιού

Οδηγός οργάνωσης ταξιδιού

Θέλετε να ταξιδέψετε στο εξωτερικό και φοβάστε; Δεν έχετε ξαναπάει μεμονωμένα, χωρίς γκρουπ ή κάποιον άλλο να σας καθοδηγεί; Δείτε μερικές απλές συμβουλές για να πάρετε θάρρος.

Περισσότερα...
28.12.2012
Ένα πρωτότυπο φωτιστικό

Μετά το χειροποίητο πορτατίφ στο κομοδίνο των φίλων μας, ας δούμε και ένα διαφορετικό φωτιστικό οροφής φτιαγμένο από μπουκάλια κρασιού.

Περισσότερα...
24.08.2014

Aυγά ποσέ

Aυγά ποσέ

Aυτό το Σαββατοκύριακο, μια και μείναμε σπίτι μετά από πολύ καιρό, αποφάσισα να πειραματιστώ στην κουζίνα και να ετοιμάσω ένα διαφορετικό πρωινό. Θρεπτικό και υγιεινό.

Περισσότερα...
21.02.2013

BRIT Awards 2013

BRIT Awards 2013

Ο Φεβρουάριος είναι ο μήνας των βραβείων! Mετά τα Grammy και πριν τα Oscar απονεμήθηκαν χθες το βράδυ στο Λονδίνο τα BRIT Awards 2013, δηλαδή τα βρετανικά μουσικά βραβεία για τη χρονιά που πέρασε.

Περισσότερα...
22.11.2012
Μεσημεριανό, βραδινό, σαντουιτσάκι να 'ναι κι όποτε να 'ναι

Βάλτε φαντασία και κάντε τα πιο νόστιμα σάντουιτς!

Περισσότερα...
10.01.2014

Μια υπέροχη αλμυρή πίτα με κοτόπουλο και πράσο

Μια υπέροχη αλμυρή πίτα με κοτόπουλο και πράσο

Από τη μια maresei-μαμά στην άλλη πέρασε αυτή η συνταγή, εξελίχτηκε και νάτη! Σήμερα περνάει στο μαγειρικό τεφτέρι όλων μας και μένει να μπούμε στην κουζίνα να φτιάξουμε μια υπέροχη πίτα με κοτόπουλο και πράσο!

Περισσότερα...
06.02.2014

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Παγκόσμια Ημέρα Ασφαλούς Πλοήγησης στο Διαδίκτυο

Διάφορα τεχνολογικά επιτεύγματα, όπως τα κινητά τηλέφωνα, οι υπολογιστές και το διαδίκτυο βρίσκονται εδώ και χρόνια στο επίκεντρο της καθημερινής μας ζωής. Περπατάς στο δρόμο και βλέπεις πως οι περισσότεροι μιλούν ή ασχολούνται με το κινητό, μπαίνεις σε μέσα μαζικής μεταφοράς και οι επιβάτες παίζουν παιχνίδια ή σερφάρουν μέσω κινητών και ταμπλέτων, περιμένεις σε μια στάση ή στο αεροδρόμιο και γίνεται το ίδιο. Στις καφετέριες επικρατεί η ίδια κατάσταση. Βλέπεις γονείς να βγάζουν τα παιδιά τους έξω και αντί για μπάλα να τους δίνουν την ταμπλέτα ή το κινητό για να περάσουν το χρόνο τους σερφάροντας.

Περισσότερα...
13.12.2012

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται...

Και το όμορφο, άνετο και φιλόξενο σπίτι φαίνεται από την είσοδο.

Περισσότερα...
26.05.2013
Monsieur Minimal - Πάστα Φλώρα

Καφεδάκι θα πιούμε σήμερα; Ας μπούμε στο κλίμα μουσικά με αέρα Θεσσαλονίκης...

Περισσότερα...
12.03.2013

Μαριέττα Φαφούτη - Become the sun

Μαριέττα Φαφούτη - Become the sun

Η Μαριέττα Φαφούτη μας αρέσει πολύ. Τα τραγούδια της βγάζουν μια αισιοδοξία, μια αίσθηση θετικής ενέργειας, μια ανοιξιάτικη εικόνα.. Ακούς να τραγουδά και νομίζεις πως βρίσκεται σε ένα καταπράσινο λιβάδι.. Σκέφτεσαι ότι θα βρεθείς και εσύ εκεί και θα αρχίσεις να τρέχεις με τα χέρια ψηλά, ελεύθερα και με ένα πλατύ χαμόγελο..

Περισσότερα...
03.12.2013

Christmastreestas 2013 II - Το δέντρο της Αθήνας

Christmastreestas 2013 II - Το δέντρο της Αθήνας

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν Christmastreestas Day! Δύο ακόμη δέντρα της παρέας στολίστηκαν! Ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...