Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

DesignIsThis και Νέος Διαγωνισμός για τα πιο πρωτότυπα σκουλαρίκια (ΕΛΗΞΕ)

Το καλοκαίρι οδεύει προς το τέλος του κι εγώ είμαι πάλι εδώ... Λίγο μακριά από τη βάση μου ακόμα αλλά κοντά σε εσάς! Κι έχω να σας πω πολλά. Ξεκινάω ευθύς αμέσως με μια ενδιαφέρουσα ανακάλυψη.

Φέτος το καλοκαίρι πιο πολύ από κάθε άλλη χρονιά ήθελα να ξεχυθώ στην αγορά. Δε με ένοιαζε τόσο αν θα ψωνίσω ή όχι. Αν και ιδαινικά θα 'θελα να αγοράσω τα πάντα από την αρχή. Να ξεφορτωθώ τα 2/3 της γκαρνταρόμπας μου και να ανανεωθώ πλήρως με νέα αποκτήματα σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ. Επειδή όμως το τζόκερ δεν το κέρδισα ακόμα, πώς θα μπορούσα άλλωστε αφού δεν ξέρω καν πώς παίζεται..., ήξερα πως οι αγορές μου θα έπρεπε να είναι περιορισμένες.

Ναι αλλά το μάτι δεν χόρταινε με τίποτα. Ούτε η ψυχή χόρτασε βόλτες. Ο χρόνος πιο περιορισμένος και από τον προϋπολογισμό, η μπέμπα με γκρίνια, ο Φίλιππος με τα δικά του "θέλω" και "δε θέλω" κι εγώ να παλεύω να βρω ισορροπίες... Οι βόλτες στην αγορά ήταν λίγες, πολύ λίγες :(

Γι' αυτό και εγώ, τι να κάνω, όσο χρόνο μπορούσα να βρω, τον αφιέρωσα σε διαδικτυακές εξορμήσεις στην αγορά. Από e-shop σε e-shop, σε πράγματα που χρειαζόμουν και σε άλλα που απλώς χάζευα και ζαχάρωνα. Σε μία από αυτές τις βόλτες ανακάλυψα ένα πολύ διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα, από αυτά που πολύ μου αρέσουν. Προϊόντα μοναδικά, από σχεδιαστές σε κάθε γωνιά του πλανήτη, για κάθε πιθανή χρήση. Τα βρήκα όλα στο Design Is This.

Πρόκειται για ένα πολύ ιδιαίτερο e-shop με αντικείμενα design πολύ πρωτότυπα, που είναι πολύ δύσκολο να βρει κανείς σε παραδοσιακά καταστήματα. Διακοσμητικά για το σπίτι, έπιπλα, φωτιστικά, ρολόγια, είδη κουζίνας, αξεσουάρ μόδας και μοναδικά δώρα υψηλής αισθητικής συγκεντρώνονται σε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα. Κι έχω σκοπό να το επισκέπτομαι με κάθε πιθανή ευκαιρία για τις μελλοντικές αγορές μου.

Και τώρα που ξαναξεκινά η εποχή των γάμων, μια βόλτα στα προϊόντα που βρίσκεις στο Design Is This επιβάλλεται! Πολλές πρωτότυπες ιδέες μπορούν να οδηγήσουν στην επιλογή ενός ξεχωριστού δώρου που θα κάνει τη διαφορά!

Αλλά κι ένα πολύ ωραίο ζευγάρι σκουλαρίκια μπορεί να κάνει μια γυναίκα να δείχνει ξεχωριστή σε μια καθημερινή ή επίσημη εμφάνιση. Ένα τέτοιο ζευγάρι σκουλαρίκια επέλεξε το Design Is This να μοιραστεί μαζί σας μέσω του νέου μας διαγωνισμού.

Και για να ξέρετε πόσο μοναδικά είναι τα σκουλαρίκια που διεκδικείτε, παραθέτω μερικές χρήσιμες πληροφορίες:

Τα σκουλαρίκια Ear Springs S σχεδιάστηκαν από τον Kouichi Okamoto, τον επικεφαλής σχεδιαστή της Ιαπωνικής εταιρείας Kyouei Design.

H όλη φιλοσοφία της σειράς κοσμημάτων The Form of The Function βασίζεται στην ιδέα της επαναχρησιμοποίησης ενός υλικού ή ενός αντικειμένου με μία νέα πλέον μορφή και λειτουργία.

Η Kyouei Design είναι μία Ιαπωνική εταιρεία η οποία ιδρύθηκε το 2006, από τους Kouichi Okamoto (βιομηχανικός σχεδιαστής), Ayako Nakanishi (σκηνοθέτης), και Yuichi Yamaguchi (φωτογράφος).

Η ομάδα της Kyouei Design εκτός από προϊόντα design δημιουργεί και μοναδικές εγκαταστάσεις τέχνης, έτσι πολλά από τα προϊόντα της είναι εμπνευσμένα από εικαστικές δημιουργίες. Τα αντικείμενα της Kyouei Design έχουν έντονα καλλιτεχνική διάσταση είναι ως επί το πλείστο χειροποίητα και ο σχεδιασμός τους αποτελεί μια χαρακτηριστική έκφραση Ιαπωνικού μινιμαλισμού.

Για να λάβετε μέρος στον διαγωνισμό απαιτούνται τα εξής βήματα:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook.

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα του DesignIsThis στο facebook (προαιρετικά).

Ο διαγωνισμός ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016 και λήγει την Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2016 στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπoρούν να συμμετέχουν κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου.

Το δώρο θα σταλεί στον παραλήπτη με κούριερ με έξοδα του ηλεκτρονικού καταστήματος DesignIsThis.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο/η νικητής/ρια, το όνομα του/ης οποίου/ας θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο/Η νικητής/ρια θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο/η νικητής/ρια δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι και την 11η Σεπτεμβρίου) και δε στείλει τα στοιχεία επικοινωνίας, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα/ουσας νικητή/ριας.

Κάθε διαγωνιζόμενος/η συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Ευχαριστώ θερμά το ηλεκτρονικό κατάστημα DesignIsThis για την προθυμία του να μοιραστεί με τους φίλους της σελίδας ένα από τα μοναδικά του προϊόντα. Περισσότερα για τα υπέροχα σκουλαρίκια μπορείτε να βρείτε στη σχετική σελίδα του e-shop.

 

Καλές αγορές στο e-shop και καλή τύχη στον διαγωνισμό μας,

(Πλέον όλα τα άρθρα θα έχουν υπογραφή :) )

Τις καλημέρες μου,

Βασιλική :)

 

Τελευταία Ενημέρωση (7/9/2016)

Ο διαγωνισμός έληξε! Η τυχερή μας φίλη είναι η Μαρια Κωστη. Το όνομά της αναφέρεται όπως ακριβώς είναι ο λογαρισμός της στο facebook.

Μαράκι σου ευχόμαστε να είσαι πάντα τυχερή και να χαρείς τα νέα σου σκουλαρίκια! Και φυσικά αναμένουμε τα στοιχεία επικοινωνίας σου για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβεις το δώρο σου.

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
24.11.2013
Katerine Duska - One in a Million

Πολλά μπράβο στην Κατερίνα Ντούσκα! Η οποία σίγουρα είναι "One in a Million".

Περισσότερα...
16.04.2014

Το φλοράλ παντελόνι

Το φλοράλ παντελόνι

H άνοιξη δεν ήρθε μόνο στη φύση, το μπαλκόνι ή την τραπεζαρία μας, ήρθε και στη μόδα! Τα άνθη είναι εδώ και δίνουν χρώμα στις εμφανίσεις μας.

Περισσότερα...
07.04.2013
Τι να φορέσω αύριο;

Το "τι να φάμε αύριο" σε κάθε πιθανή παραλλαγή (βλ. "τι να μαγειρέψω αύριο", "τι να φτιάξω αύριο", "τι να ετοιμάσω αύριο" κτλ..) και το "τι να φορέσω αύριο" νομίζω πως είναι τα δύο ερωτήματα που μας βασανίζουν πιο συχνά από οποιοδήποτε άλλο.. Κάθε μέρα αυτές οι ερωτήσεις, κάθε μέρα οι ίδιες σκέψεις, κάθε μέρα το ίδιο μικρό άγχος για να δώσουμε απάντηση...

Περισσότερα...
13.10.2013

Βόλτα στο Ροδοχώρι

Βόλτα στο Ροδοχώρι
Τι λέτε για μια Κυριακάτικη βόλτα στο Ροδοχώρι με ξεναγό την ανταποκρίτριά μας από τη Θεσσαλονίκη;
Περισσότερα...
07.10.2013
SMA RAG DA - Speaking of Love

H SMA RAG DA μας μιλάει για την αγάπη..

Περισσότερα...
12.10.2013
Τι λέτε για μια φθινοπωρινή ποδηλατοβόλτα;

Πάμε μια βόλτα με το ποδήλατο; Είναι ιδανική μέρα σήμερα για μια βόλτα στη φύση είτε με το ποδήλατο είτε με τα πόδια.

Περισσότερα...
08.05.2013
Sfendami Mountain Festival 2013

Τα βουνά μας αρέσει να τα επισκεπτόμαστε, να τα κατακτούμε και αυτό φαίνεται και από τις ορεινές μας περιπλανήσεις. Κάθε επίσκεψη σε ένα νέο βουνό είναι μια νέα ανακάλυψη, η ομορφιά που συναντάς είναι απίστευτη, η φύση σου επιφυλάσσει τις μεγαλύτερες εκπλήξεις, περπατάς ή σκαρφαλώνεις και αποκαλύπτονται μπροστά σου τα θαυμάσια τοπία.. Και όλα αυτά δεν τα χορταίνεις ποτέ και δεν τα ξεχνάς ποτέ.. Οι εικόνες, η θέα, τα έντονα συναισθήματα δε σε αφήνουν στην καθημερινότητά σου, τα έχεις μέσα σου και έρχονται στην επιφάνεια με κάθε σχετικό ερέθισμα.

Περισσότερα...
03.12.2013

Christmastreestas 2013 II - Το δέντρο της Αθήνας

Christmastreestas 2013 II - Το δέντρο της Αθήνας

Η Κυριακή που μας πέρασε ήταν Christmastreestas Day! Δύο ακόμη δέντρα της παρέας στολίστηκαν! Ένα στην Αθήνα και ένα στη Θεσσαλονίκη.

Περισσότερα...
24.07.2016

Της στιγμής!

Της στιγμής!

Σας έχει τύχει ποτέ να σας έρχονται δάκρυα στα μάτια λόγω της έντασης της αγάπης που αισθάνεστε για κάποιον; Εμένα ναι! Αυτό το συναίσθημα που γεμίζεις ολόκληρος από μια λέξη, μια ματιά, μια κίνηση. Αυτά είναι τα δάκρυα της αγαλλίασης μάλλον!

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω να πω κάτι συγκεκριμένο, θέλω απλά να μοιραστώ την ένταση αυτού του συναισθήματος. Δεν μπορείς να πάρεις ανάσα και νιώθεις πίεση στον θώρακα, σαν κάτι να θέλει να βγει από μέσα σου. Αγκαλιά μάλλον. Κι αν αυτός λείπει δάκρυα έρχονται να με λυτρώσουν.

Περισσότερα...
31.12.2012
Γλυκιά αναμονή του 2013

Λίγες ώρες πριν την έλευση του 2013 χαλαρώνουμε υπό το φως των κεριών με κρασάκι, επιδόρπια και καλή παρέα..

Περισσότερα...
23.09.2012

Τα ΒορΟινά

Τα ΒορΟινά

Θεσσαλονίκη 22.09.12 Λιμάνι

Οι 36 οινοπαραγωγοί - μέλη της "Οίνοι Βορείου Ελλάδος" διοργάνωσαν "Τα ΒορΟινά", μια εκδήλωση γευσιγνωσίας κρασιών και αποσταγμάτων από τα κτήματά τους και είπαμε να πάμε μια βόλτα.

Περισσότερα...
23.01.2013

Οι κρεμάστρες στο προσκήνιο και πάλι

Οι κρεμάστρες στο προσκήνιο και πάλι

Θυμάστε τις προτάσεις μας για την εναλλακτική χρήση των κρεμαστρών στους τοίχους είτε με αφίσες, εικόνες και σκίτσα είτε με τα σεμεδάκια της γιαγιάς;

Περισσότερα...
25.02.2016

Λαχταριστά σοκολατάκια καρύδας με τρία υλικά

Λαχταριστά σοκολατάκια καρύδας με τρία υλικά

Σας τα έταξα αυτά τα σοκολατάκια από την ανάρτηση για το πάρτι γενεθλίων του Φίλιππου. Τα δοκίμασε κόσμος πολύς και όποιος αγαπά την καρύδα, τα αγάπησε και αυτά! Έρωτας με την πρώτη μπουκιά!

Περισσότερα...
18.01.2013
Για τις βόλτες εντός και εκτός πόλης

Μια αλλαγή στα μαλλιά ισοδυναμεί με αλλαγή στη γυναικεία διάθεση! Θα μπορούσε να έχει και μαθηματική απόδειξη...

Περισσότερα...
13.02.2013
Mumford & Sons - Lover Of The Light

Με ένα πολύ ωραίο τραγούδι των Mumford & Sons κλείσαμε τη χθεσινή μας μέρα και με ένα εξίσου ωραίο τραγούδι επιλέξαμε να ανοίξουμε τη σημερινή.

Περισσότερα...
07.01.2013
Συναυλίες για το Χαμόγελο του Παιδιού σήμερα και αύριο στην Αυλαία

Για να μη σβήσει το χαμόγελο από τα παιδικά πρόσωπα, η μουσική σκηνή Αυλαία  διαθέτει το χώρο της για δύο μεγάλες συναυλίες σήμερα και αύριο για να  ενισχύσουν οικονομικά το «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Περισσότερα...
08.03.2013
Mαθήματα στιλ για άνδρες: Πώς να δένετε τη γραβάτα σας

Μπορεί σήμερα να είναι η Γιορτή της Γυναίκας και πολλές γυναικοπαρέες να κανονίζουν έξοδο χωρίς συντρόφους ή άντρες φίλους αλλά εμείς σας έχουμε άλλη πρόταση. Και μάλιστα πρόταση που αφορά στους αρσενικού γένους επισκέπτες μας. Σήμερα συνοδεύστε τις γυναίκες σας, τις φίλες σας, τις αδερφές σας στις εξόδους τους. Και μάλιστα, γιορτή είναι, προσέξτε λίγο παραπάνω την εμφάνισή σας! Βγάλτε επιτέλους και εκείνη τη γραβάτα από τη ντουλάπα. Θέλει και αυτή να πάρει τον αέρα της! Και αν δεν ξέρετε πώς να τη δέσετε, έχουμε τη λύση! Στο εξής ο V θα φροντίζει για σας...

Περισσότερα...
07.02.2013
Dream Big

Πόσο μεγάλο μπορεί να είναι ένα όνειρο;

Περισσότερα...
03.08.2013
Ανθισμένη Καλημέρα

Πόσο μ'αρέσουν τα φρέσκα λουλούδια!

Περισσότερα...
10.01.2016

Χειροποίητο ψωμί με ανάμικτα άλευρα

Χειροποίητο ψωμί με ανάμικτα άλευρα

Νόστιμο και τραγανό, φρέσκο και ευωδιαστό! Ψωμάκι που αγαπάμε και συχνά το προτιμάμε...

Περισσότερα...
06.05.2013
Εξόρμηση στη λίμνη Ζηρού

Αργίες σήμερα και αύριο για αρκετούς, ο καιρός προβλέπεται εξαιρετικός και δεν έχουμε κανένα λόγο να μείνουμε σπίτι.. Ακόμη και όσοι δεν πήγαμε κάποια εκδρομή αυτές τις μέρες και δεν είμαστε έτοιμοι για τα πρώτα μπάνια, η μέρα είναι ιδανική για μια κοντινή εξόρμηση στη φύση..για καφέ ή φαγητό ή απλά ένα περίπατο. Βρείτε την κοντινότερη λίμνη ή το πλησιέστερο ποτάμι ή βουνό και.. βγείτε να πιάσετε τον Μάη..

Περισσότερα...
26.10.2014

Milky Chance - Stolen Dance

Milky Chance - Stolen Dance

Ώρα για μουσικό διάλειμμα!

Περισσότερα...
21.09.2013

Cromática Pistona - Down Ιn Mexico

Cromática Pistona - Down Ιn Mexico

Μια διασκευή που μ'αρέσει πολύ τον τελευταίο καιρό!

Περισσότερα...