Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Νέος διαγωνισμός για έναν χειροποίητο κουμπαρά (by Artmania) (ΕΛΗΞΕ)

H Artmania ξαναχτυπά το 2017 με νέα κατασκευή και χαρίζει δώρο σε ένα τυχερό κορίτσι! Αυτή τη φορά εμπνεύστηκε έναν κουμπαρά, ένα πραγματικό piggy box, τη Ροζίτσα Γουρουνίτσα που μπορεί να κάνει παρέα σε όποιο κοριτσάκι θελήσει να την αποκτήσει.

Η Ροζίτσα Γουρουνίτσα είναι ξύλινη, χειροποίητη 100% και έγινε με πολλή αγάπη, πού αλλού; Στο καλλιτεχνικό εργαστήρι της Artmania.

Η διαδικασία για να συμμετέχετε στον νέο μας διαγωνισμό με σκοπό να βάλετε στην παρέα σας τη Γουρουνίτσα είναι η εξής:

1. Comment (σχόλιο) στην ανάρτηση που αφορά στον διαγωνισμό στη σελίδα του maresei στο facebook. Στο σχόλιο μπορείτε να γράψετε το όνομα του παιδιού που θέλετε να κερδίσει τον κουμπαρά!

2. Share (δημόσια κοινοποίηση) της παραπάνω ανάρτησης.

3. Like στη σελίδα του maresei στο facebook.

4. Like στη σελίδα της artmania.

Σε περίπτωση που δεν έχετε facebook, μπορείτε να στείλετε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με τα στοιχεία σας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.  με θέμα "Διαγωνισμός για τον κουμπαρά Artmania". Διπλές συμμετοχές, και μέσω facebook και μέσω mail, δε θα ληφθούν υπόψη.

piggybox 2

piggybox 3

Ο διαγωνισμός ξεκινάει την Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017 και λήγει τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου στις 23:59.

Στον διαγωνισμό μπορούν να συμμετέχουν μόνο κάτοικοι Ελλάδας.

Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από ηλεκτρονική κλήρωση θα αναδειχθεί ο νικητής, το όνομα του οποίου θα ανακοινωθεί στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr. Ο νικητής θα πρέπει να επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook ή μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. για να διευθετήσουμε την παραλαβή του δώρου.

Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών από την ημέρα ανακοίνωσης του αποτελέσματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μία μόνο φορά στον διαγωνισμό.

Ρητώς αναφέρεται ότι το δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

Χορηγοί Επικοινωνίας Διαγωνισμού: saveandwin.gr και likekaikerdise.com

Τελευταία ενημέρωση: 14/2/2017

Ο διαγωνισμός έληξε. Οι συμμετέχοντες συγκεντρώθηκαν και πραγματοποιήθηκε ηλεκτρονική κλήρωση. Νικήτρια αναδείχθηκε η:

results

Αγαπητή Elen (το όνομα αναφέρεται όπως στο λογαριασμό της τυχερής στο facebook) συγχαρητήρια για τη νίκη σου! Περιμένω μήνυμα με τα στοιχεία σου για να σου αποσταλεί το δώρο. Εύχομαι η Ροζίτσα η Γουρουνίτσα να φέρει τύχη και να αποτελέσει αφορμή για χαμόγελα ατο τυχερό παιδί που θα συντροφεύει από δω και πέρα.

Ευχαριστώ όλους εσάς που συμμετείχατε στον διαγωνισμό μας.

Μείνετε συντονισμένοι γιατί έρχονται κι άλλα ενδιαφέροντα θέματα και δώρα.

Τα λέμε σύντομα,

Βασιλική :)

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
03.01.2013
Σαλάτα με iceberg, ρόκα, καρότο και ψαροκροκέτες

Μετά τις τεράστιες ποσότητες φαγητού όλες αυτές τις γιορτινές μέρες, νιώθουμε την ανάγκη να φάμε ένα πιο ελαφρύ γεύμα. Μια καλή επιλογή είναι μια σαλάτα για μεσημεριανό ή και βραδινό φαγητό.

Περισσότερα...
18.09.2012

Ειρήνη Σκυλακάκη - In the light

Ειρήνη Σκυλακάκη - In the light

Nice & Greek! 

Η Ειρήνη Σκυλακάκη είναι μια νέα ελληνίδα τραγουδοποιός και ερμηνεύτρια. To "In the light" είναι το πρώτο της single και έκλεψε άμεσα τις εντυπώσεις..

Περισσότερα...
19.02.2013
Η ευτυχία

Η ευτυχία μας πηγάζει από την αναγνώριση όσων διαθέτουμε στη ζωή μας. Δε βασίζεται σε αυτά που δεν έχουμε και θέλουμε να αποκτήσουμε και δεν πρέπει να εξαρτάται από αυτά ή έστω μόνο από αυτά. Και να θυμάστε ότι η ευτυχία μας εξαρτάται σε πολύ σημαντικό βαθμό από τις δικές μας επιλογές.

Περισσότερα...
21.03.2017

Δημιουργώντας με pon pon

Δημιουργώντας με pon pon

Ιδέες δανεικές έγιναν η αφορμή για να αγοράσω pon pon και να ανακαλύψω πόσα πράγματα μπορείς να κάνεις με αυτά! Και επειδή ξετρελαθήκαμε με την ευκολία και το αποτέλεσμα μεγάλοι και μικροί σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα!

Περισσότερα...
20.04.2013
Το καλό να λέγεται...

Το καλό πρέπει να λέγεται και να προβάλεται και εμάς αυτό το διαφημιστικό σποτ μας άρεσε, οπότε δεν μπορούμε παρά να το προβάλουμε και στο maresei.

Περισσότερα...
03.04.2015

Keukenhof: Ένα πολύχρωμο πάρκο γεμάτο τουλίπες

Keukenhof: Ένα πολύχρωμο πάρκο γεμάτο τουλίπες

Αυτό που δεν προλάβαμε να κάνουμε εμείς (και θέλαμε τόσο... και έφταιγα εγώ που δεν προλάβαμε...), όταν πήγαμε στο Άμστερνταμ, έκανε η φίλη μου η Δ. στην πρόσφατη επίσκεψή της στη χώρα της ...τουλίπας! Δε φτάνει που πήγε στο Ρότερνταμ και μας άφησε εμάς πίσω, περιπλανήθηκε και στη μαγευτική εξοχή της Ολλανδίας και επισκέφτηκε και το συνήθως πολύχρωμο Keukenhof, το τεράστιο πάρκο με τις τουλίπες!

Περισσότερα...
25.12.2012

Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

Χριστουγεννιάτικες Ταινίες

Όπως έχουμε ξαναπεί, οι μέρες αυτές είναι ιδανικές για να χαρούμε τη θαλπωρή του σπιτιού μας παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Ευκαιρία λοιπόν να χαλαρώσουμε γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο παρακολουθώντας αγαπημένες επίκαιρες ταινίες..

Περισσότερα...
22.10.2012
Όταν ο ήλιος δύει...

Πολύ μας αρέσουν τα χρώματα του ουρανού την ώρα που ο ήλιος δύει!

09.07.2013

Μια χειροποίητη συσκευασία δώρων

Μια χειροποίητη συσκευασία δώρων

Θυμάστε την παλιότερη ανάρτηση μας με τίτλο "τι δώρο να πάρω"; Το ερώτημα αυτό ήρθε και πάλι στο προσκήνιο για τρία αγαπημένα μου κορίτσια. Ήθελα να τους πάρω από ένα δώρο και ήθελα κάτι που θα τους μείνει, θα τους προσφέρει τροφή για σκέψη, θα τους δημιουργήσει εικόνες, θα τους δώσει ερεθίσματα, θα ανοίξει τους ορίζοντές τους... Και τι καλύτερο λοιπόν από ένα βιβλίο για την καθεμιά;

Περισσότερα...
02.04.2013

Cayetano - Fairy Tales

Cayetano - Fairy Tales

Μια και σήμερα τα παραμύθια έχουν την τιμητική τους, ας κλείσουμε την ημέρα μας μουσικά με τα παραμύθια του Cayetano.

Περισσότερα...
09.06.2013
Τι να φορέσω;

H Blair Eadie ξαναχτυπά.. με άκρως καλοκαιρινό look, το οποίο ονομάζει "americana".

Περισσότερα...
15.11.2012
Τα βιβλία της Paulina Simons

Αν σκέφτεστε τι δώρο θα κάνετε στον εαυτό σας ή στους φίλους σας και κυρίως στις φίλες σας για τις γιορτές των Χριστουγέννων σας προτείνουμε τα βιβλία της Paullina Simons. Είναι εξαιρετικά!

Περισσότερα...
10.02.2013
Ένας πρωτότυπος πίνακας ανακοινώσεων

Ένας πίνακας ανακοινώσεων είτε από φελλό είτε μαγνητικός υπάρχει στα περισσότερα σπίτια (ή έστω στα περισσότερα σπίτια που έχω επισκεφτεί).

Περισσότερα...
03.06.2013
Καλοκαιρινή διακόσμηση

Λευκό, γαλάζιο, φυσικό χρώμα ξύλου, καλάμια, ξύλα που ξεβράζει η θάλασσα, κοχύλια, αστερίες, βότσαλα και οτιδήποτε άλλο χωράει η φαντασία μας και μας θυμίζει καλοκαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ντύσουμε το σπίτι μας με την καλοκαιρινή στολή του.

Περισσότερα...
02.12.2012
Θα βάλουμε τα καλά μας;

Ανοιχτόχρωμα ρούχα και το χειμώνα! Ειδικά τις Δευτέρες επιβάλλονται για να μας ανεβάζουν τη διάθεση. Επιλέξτε για αύριο ένα συνδυασμό με λευκά ή άλλα ανοιχτόχρωμα και φωτεινά ρούχα και εξοπλιστείτε με περισσότερη όρεξη για την εβδομάδα που ξεκινά.

Περισσότερα...
18.07.2014

Μια πρόκληση για όσους αγαπούν τα παλιά και τους αρέσει να τα κάνουν... καινούρια

Μια πρόκληση για όσους αγαπούν τα παλιά και τους αρέσει να τα κάνουν... καινούρια

Ζήτω η πολυθρόνα της γιαγιάς, το κομοδίνο του παππού, ζήτω ο παλιός μπουφές! Εις ανάμνηση παλιών αντικειμένων και με σκοπό την ανάδειξη και επαναχρησιμοποίησή τους, όλοι οι πιστοί του design και του upcycle, ενωθείτε, η επαναστατική ομάδα του Hand Made Revolution σας καλεί!

Περισσότερα...
30.11.2012

2012 World Press Photos

2012 World Press Photos

Μπαίνοντας το καλοκαίρι στον κεντρικό σταθμό της Στουργκάρδης στη Γερμανία, με μεγάλη έκπληξη αντικρίσαμε μια έκθεση με τις καλύτερες φωτογραφίες που είχαν δημοσιευτεί στον Τύπο το 2011.

Περισσότερα...
06.10.2015

Στο δικό μας πάρκο

Στο δικό μας πάρκο

Λίγο πριν μπει το περιτύλιγμα, μια φωτογράφιση όπως τους αξίζει... γιατί έτσι θέλουμε να καταλήξουν. Μέσα σε παιδικά δωμάτια, να γεμίσουν φωτογραφίες, ευχές και αναμνήσεις και να σκορπίζουν χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους.

Περισσότερα...
24.12.2012
Να τα πούμε;

Παραμονή Χριστουγέννων... άμεσα συνδεδεμένη με αναμνήσεις από τα παιδικά χρόνια.

Περισσότερα...
16.11.2012
Έχει κρύο... ντυθείτε καλά!

Η πρόσφατη πτώση θερμοκρασίας στάθηκε η αφορμή για ανασκαφές στη ντουλάπα. Κασκόλ, χοντρά μπουφάν, μπότες, πουλόβερ, βγήκαν όλα στην επιφάνεια. Ντυνόμαστε χοντρά λοιπόν για να κυκλοφορούμε άνετα εντός και εκτός σπιτιού.

Περισσότερα...
21.09.2013

Cromática Pistona - Down Ιn Mexico

Cromática Pistona - Down Ιn Mexico

Μια διασκευή που μ'αρέσει πολύ τον τελευταίο καιρό!

Περισσότερα...
01.09.2014

Hey summer... stay with me!

Hey summer... stay with me!

Πάλι τελείωσε το καλοκαίρι; Πώς γίνεται αυτή η εποχή να κρατάει τόσο λίγο; Έτσι νιώθω τουλάχιστον, πως είναι η μικρότερη εποχή, πως περνάει τόσο γρήγορα, πως δεν τη χορταίνω ποτέ. Δε χορταίνω τη θάλασσα, την ξενοιασιά, τη χαλάρωση... 

Περισσότερα...
30.11.2015

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω 2"

Αποτελέσματα Διαγωνισμού "Μ' αρέσει να πλέκω 2"

Ο διαγωνισμός μας για δύο τεύχη του βιβλίου "Μ' αρέσει να πλέκω 2" που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος ολοκληρώθηκε. Με μεγάλη μου χαρά (πόσο θα χαρεί και η γιαγιά μου δε λέγεται!) βλέπω από τον αριθμό των συμμετοχών, πως το πλέξιμο αποκτά όλο και ισχυρότερη θέση στον ελεύθερο χρόνο μας.

Λένε άλλωστε πως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να απομονώσεις για λίγο το μυαλό σου, να μη σκέφτεσαι όσα σε απασχολούν ή από την άλλη, να εστιάσεις σε ένα μόνο θέμα και να μείνεις συγκεντρωμένος σε αυτό αναζητώντας λύση.

Περισσότερα...
23.09.2015

Σπίτι να χαζεύεις, ιδέες να αντιγράψεις

Σπίτι να χαζεύεις, ιδέες να αντιγράψεις

...πες μου όμως, πώς τακτοποιεί κανείς τον ψυχικό του κόσμο, πώς τα καταφέρνει να ισορροπεί μέσα στα χαρτάκια και τα προγράμματα όταν συναντά στο διάβα του σπίτια σαν αυτό;

Περισσότερα...