Το maresei.gr χρησιμοποιεί cookies για να κάνει πιο εύκολη την πλοήγησή σας. 

Διαγωνισμός: Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015

Οι γιορτές καταφτάνουν, το έτος τελειώνει, η ώρα του απολογισμού έρχεται. Τι κάναμε σωστά; Τι κάναμε λάθος; Τι δε θα ξανακάνουμε; Ποια είναι τα όνειρα και οι επιθυμίες μας για τη νέα χρονιά; Ποιους νέους στόχους θέτουμε; Πώς θα τους πετύχουμε; Σίγουρα χρειαζόμαστε τύχη αλλά και λίγη οργάνωση δε βλάπτει. 

Πώς μπορούμε να οργανωθούμε καλύτερα; Ένα ημερολόγιο πάντα βοηθάει. Και ποιο ημερολόγιο μπορεί να είναι καλύτερο από αυτό που μας γεμίζει θετική ενέργεια και μας ωθεί να περάσουμε μια χρονιά δημιουργική, γεμάτη χαμόγελα, ξεχωριστές στιγμές και νέες εμπειρίες; 

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας προσφέρουμε δύο αντίτυπα του "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015", που κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Μύρτος.

Λίγα λόγια για το ημερολόγιο:

Κάντε τον απολογισμό σας για τη χρονιά που πέρασε, και ξεκινήστε με νέα όνειρα, καινούργια σχέδια και στόχους για μια καλύτερη αρχή!
Το ημερολόγιο ΚΑΛΟΤΥΧΙΑΣ 2015 σας προκαλεί και σας προσκαλεί να εκφράσετε ακριβώς αυτήν τη διάθεση και την ανάγκη.
Το μόνο που χρειάζεστε είναι να αφιερώσετε λίγο από τον ελεύθερο χρόνο σας, να πάρετε το μολύβι σας και να ξεκινήσετε να καταγράφετε τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας.
Συμπληρώστε τις 12 λίστες του ημερολογίου οι οποίες θα σας βοηθήσουν να εκτονωθείτε,να ανακουφιστείτε, να ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα και επιθυμίες. Θα σας υποδείξουν έμμεσα ή άμεσα αυτό που κατά βάθος λαχταράει η καρδιά σας. Θα σας επιτρέψουν να κάνετε μια απογραφή της ζωής σας, να συνθέσετε το μωσαϊκό των εμπειριών σας, να κάνετε σωστές επιλογές, να ανακαλύψετε βαθύτερες σκέψεις και επιθυμίες, να αντλήσετε δύναμη και γνώσεις ώστε να φτάσετε πιο εύκολα και πιο γρήγορα στο στόχο σας.
Αν όλα αυτά τα βρίσκετε πολύ απλά για να είναι αληθινά, σας προκαλούμε να τα δοκιμάσετε. Δείτε το σαν ένα παιχνίδι και ξεκινήστε.
Καλή αρχή!!!

Επιπλέον στοιχεία για το ημερολόγιο:

Εκδόσεις: Μύρτος
ISBN: 978-960-6866-52-4
Σελίδες: 144

Το συγκεκριμένο ημερολόγιο είναι και ένα εξαιρετικό δώρο για τους αγαπημένους μας στο πλαίσιο των προσεχών εορτών. Αν δεν το φέρει ο Άγιος Βασίλης, μπορούμε να το αφήσουμε εμείς στο τζάκι τους. Κι αν δεν έχουν τζάκι, ε κάπου θα έχουν μια χριστουγεννιάτικη κάλτσα κρεμασμένη και "πρόθυμη" για γέμισμα ;)

Εμείς ελπίζουμε να γίνουμε ο Άγιος Βασίλης για δύο από εσάς. Αν θέλετε να κερδίσετε το "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015", δεν έχετε παρά να πάρετε μέρος στον διαγωνισμό μας. Δείτε τους όρους συμμετοχής και μην χάνετε χρόνο!

Όροι - Προϋποθέσεις Διαγωνισμού:

  1. Ο διαδικτυακός τόπος maresei.gr και οι εκδόσεις Μύρτος διοργανώνουν διαγωνισμό, στον οποίο προσφέρουν δύο αντίτυπα του βιβλίου "Ημερολόγιο Καλοτυχίας 2015". Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί μέσω της σελίδας facebook.com/masaresei που αντιστοιχεί στο διαδικτυακό τόπο maresei.gr.
  2. Για τη συμμετοχή στον διαγωνισμό, κάθε ενδιαφερόμενος πρέπει να κάνει 
    a. Like ση σελίδα μας στο facebook, η οποία είναι facebook.com/masaresei
    b. Like σε μια από τις αναρτήσεις που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei
    c. Share (κοινοποίηση) σε μια από τις αναρτήσεις που αφορούν στον διαγωνισμό και θα δημοσιευτούν στη σελίδα facebook.com/masaresei.
  3. Ημερομηνία έναρξης του διαγωνισμού ορίζεται η 8η Δεκεμβρίου, ενώ ημερομηνία λήξης η 15η Δεκεμβρίου, ώρα 19:00.
  4. Όλες οι συμμετοχές θα συγκεντρωθούν και μετά από κλήρωση θα βγουν οι δύο νικητές, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν στον διαδικτυακό τόπο maresei.gr και στη σελίδα facebook.com/masaresei. Οι δύο τυχεροί θα ενημερωθούν και με προσωπικό μήνυμα μέσω facebook.
  5. Σε περίπτωση που κάποιος από τους τυχερούς δεν ανταποκριθεί μέσα σε χρονικό διάστημα 5 ημερών (μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου) και δε στείλει στοιχεία επικοινωνίας για να διευθετήσουμε το πώς θα παραλάβει το βιβλίο του, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη επιλαχόντα νικητή.
  6. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στον διαγωνισμό.
  7. Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας.

ΥΓ. Την τύχη τη θέλουμε πάντα με το μέρος μας! Και δεν αρκεί να ελπίζουμε πως θα είμαστε τυχεροί, πρέπει και να το πιστέψουμε!

επιστροφή στην κορυφή
bookquote
Πόσο ωραία βιβλία έχω διαβάσει τον τελευταίο καιρό! Πόσο ωραία ταξίδια κάνω μέσα από την ανάγνωσή τους! Πάρτε ιδέες για τα βιβλία που θα διαβάσετε στις καλοκαιρινές σας διακοπές! Κι αν δεν έχετε αποφασίσει πού να πάτε φέτος, σας έχουμε προτάσεις!    maresei team
  1. Κατηγορίες
  2. Ετικέτες
  3. Δημοφιλή
Ένα κέικ μα τι κέικ;
Monday
Κέικ χωρίς ζάχαρη
Τα ξακουστά ανώμαλα της μητέρας..
Φιλέτο κοτόπουλου στο φούρνο με ψητά λαχανικά
Πατατούλες... σαν τηγανιτές
Μπισκότα βρώμης με αλεύρι ολικής άλεσης και χωρίς ζάχαρη
Πλάθω πλάθω κουλουράκια...

Ημερολόγιο άρθρων

« Μάιος 2024 »
Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    
11.03.2013

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μέτρησα

Ελευθερία Αρβανιτάκη - Μέτρησα

Μετά τη χθεσινή αναφορά στο νέο τραγούδι της Ελευθερίας Αρβανιτάκη, το μυαλό μου άρχισε να τρέχει σε όλα εκείνα τα τραγούδια της που έχουμε αγαπήσει και χιλιοτραγουδήσει.

Περισσότερα...
01.01.2014

Το wallpaper του Ιανουαρίου

Το wallpaper του Ιανουαρίου

...

Γέρε χρόνε φύγε τώρα,
πάει η δική σου η σειρά
ήρθε ο νέος με τα δώρα
με τραγούδια με χαρά

Καλή χρονιά, χρόνια πολλά!
...

Περισσότερα...
21.02.2013

Νίκος Μπιτζένης - Chemical

Νίκος Μπιτζένης - Chemical

Μας αρέσει που η ομάδα του maresei.gr μεγαλώνει. Μας αρέσει που μοιράζεστε τις ιδέες, τις δημιουργίες και τις προτάσεις σας μαζί μας. Μας βοηθάτε να ανοίγουμε τους ορίζοντές μας, να μαθαίνουμε καινούρια πράγματα, να βρίσκουμε περισσότερους συνοδοιπόρους στο εγχείρημά μας. Μας αρέσει και αυτή η διαφορετική μουσική πρόταση! Για δείτε τη:

Περισσότερα...
12.04.2013
Χαμογελάστε!

Καλημέρα με κέφι και χαμόγελο! Σήμερα θα πάμε να αγοράσουμε φυτά για το μπαλκόνι! Ήρθε η ώρα να αντικαταστήσουμε όσα ξεράθηκαν, να γεμίσουμε τις άδειες γλάστρες, να αποκτήσουμε και μερικά καινούρια λουλούδια, οπωσδήποτε αρκετά αρωματικά φυτά, να αξιοποιήσουμε και τις παλέτες για τη διακόσμηση του μπαλκονιού.. Ελπίζω να γίνει όμορφο και σύντομα να σας δείξουμε φωτογραφίες!

Περισσότερα...
04.03.2016

Προς αναζήτηση του χιονιού - Εξόρμηση στις Μπάλτσες 2016

Προς αναζήτηση του χιονιού - Εξόρμηση στις Μπάλτσες 2016

Σήμερα επιστρέφουμε από τη νοητή μας βόλτα στο Μιλάνο της Ιταλίας και μένουμε Ελλάδα... Αρκεί να μη μένουμε στο σπίτι :)

"Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ", έτσι δε λένε; Αντιστοίχως λοιπόν, αφού φέτος τα χιόνα δεν ήρθαν σε εμάς, ή έστω ήρθαν με το σταγονόμετρο, πήγαμε εμείς στα χιόνια.

Περισσότερα...
12.01.2013
Οι υποψηφιότητες των Όσκαρ 2013

Οι φετινές υποψηφιότητες για τα Όσκαρ ανακοινώθηκαν την Πέμπτη που μας πέρασε και σήμερα πάμε σινεμά για να δούμε την ταινία που ήρθε 2η στην κούρσα των υποψηφιοτήτων συμμετέχοντας σε 11 κατηγορίες.

Περισσότερα...
25.04.2014

Ένας rock γάμος

Ένας rock γάμος

Το Πάσχα πέρασε και η εποχή των γάμων ξεκινά και πάλι. Μελλοντικά ζευγάρια και κυρίως μέλλουσες νυφούλες αναζητούν το ύφος του γάμου, το νυφικό, τον ιδανικό στολισμό, εκκλησία και αίθουσα... Μια μεγάλη λίστα, με την οποία έχουμε κατά καιρούς ασχοληθεί σε ποικίλα posts με θέμα το γάμo, τα οποία μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σήμερα σας έχουμε μια ακόμα πολύ όμορφη πρόταση για έναν rock γάμο, όπως τον αργάνωσε ένα αγαπημένο φιλικό μας ζευγάρι.

Περισσότερα...
23.01.2013
Τι να φορέσω αύριο;

Οι τρεις εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε σήμερα στο Pinterest..

Περισσότερα...
04.09.2014

Ένα στρουμφοχωριό στον τοίχο...

Ένα στρουμφοχωριό στον τοίχο...

Μιλώντας για τον τοίχο του παιδικού δωματίου, έχουμε την πρόταση της φίλης μας που εκτός από kick boxing και μαγειρική, έχει ταλέντο και στη ζωγραφική. Εκτός από τοίχους σε παιδικά δωμάτια φίλων και γνωστών, ήρθε η ώρα να ετοιμάσει και το παιδικό δωμάτιο του γιου της που μάλλον του αρέσει στην κοιλίτσα της μαμάς και δε λέει να βγει... Το θέμα του τοίχου; Το αγαπημένο της στρουμφοχωριό!

Περισσότερα...
29.04.2014

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Όλυμπο (Γκορτσιά - Οροπέδιο Μουσών)

Η δύναμη που κρύβεις μέσα σου - Ανεβαίνοντας στον Όλυμπο (Γκορτσιά - Οροπέδιο Μουσών)

Μια πανέμορφη διαδρομή, εύκολη, ακίνδυνη αλλά απαιτητική από πλευράς φυσικής κατάστασης, είναι η ανάβαση στο οροπέδιο των Μουσών από τη θέση "Γκορτσιά".

Περισσότερα...
05.12.2012
Το Νήμα

Μετά το χθεσινό post για τη Θεσσαλονίκη και την επιλογή της από το National Geographic ως έναν από τους καλύτερους προορισμούς του 2013, συνειρμικά μου ήρθε στο μυαλό το βιβλίο "Το Νήμα" της Victoria Hislop.

Περισσότερα...
03.09.2013

Σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω

Σε έχω δει κάπου κάπου σε ξέρω

Όπου και να γυρίσω, όπου και να κοιτάξω βλέπω νέα πράγματα που μου θυμίζουν τα παλιά. Με περιβάλλουν αντικείμενα βγαλμένα από εποχές παλιότερες αλλά με μια πινελιά του σύγχρονου και του μοντέρνου. 

Ρετρό ή ξαναζεσταμένο φαγητό;

Έλλειψη δημιουργικότητας ή εμμονή σε παλιές επιτυχημένες φόρμες;

Κόλπα του Marketing ή ρομαντισμός;

Περισσότερα...
15.03.2013
Μας αρέσει!

Μας αρέσει... το πώς μας βρίσκετε. Μας αρέσει το τι ψάχνετε όταν καταλήγετε στο maresei. Και μας αρέσει γιατί μας βρίσκετε ψάχνοντας πράγματα που - τι άλλο; - μας αρέσουν! Μας θυμίζουν πόσο ωραία είναι η ζωή αρκεί να μπορούμε να το δούμε, πόσο μαγικές είναι οι μικρές καθημερινές απολαύσεις της, πόσο δημιουργικές οι μικρές καθημερινές έγνοιες της. Ιδού μερικά παραδείγματα αναζήτησης που οδηγούν σε μας...

Περισσότερα...
30.04.2013
Νηστίσιμο πρωινό

Έτοιμο το σημερινό μου πρωινό... Είναι νηστίσιμο, νόστιμο και απόλυτα χορταστικό!

Περισσότερα...
01.04.2013
Χοιρινή τηγανιά με πατατούλες σαν τηγανιτές!

Ήρθε η ώρα του φαγητού.. και σήμερα το μενού λέει χοιρινή τηγανιά, κομμένη με έναν τρόπο διαφορετικό, για να μη βαριόμαστε ποτέ, να 'ναι καλά ο κρεοπώλης της γειτονιάς..

Και η απαραίτητη συνοδεία της χοιρινής τηγανιάς ποια είναι; 

Περισσότερα...
17.12.2016

Τυλίγουμε δώρα αξιοποιώντας φακέλους και χαρτοσακούλες

Τυλίγουμε δώρα αξιοποιώντας φακέλους και χαρτοσακούλες

Σήμερα το διαδικτυακό μας μενού έχει ιδέες για τα περιτυλίγματα των χριστουγεννιάτικων δώρων σας προς τους αγαπημένους σας ανθρώπους, βασισμένες στα περσινά μας δώρα.

Περισσότερα...
28.01.2015

Ο ιβίσκος με τις πολλαπλές ιδιότητες

Ο ιβίσκος με τις πολλαπλές ιδιότητες

Εκτός από το αλάτι Ιμαλαΐων, η μητέρα μετά την τελευταία της επίσκεψη στη γραφική Ξάνθη, μου έφερε και ένα σακουλάκι με ένα κόκκινο βότανο. Το είδα και δεν είχα ιδέα περί τίνος πρόκειται, μέχρι που μου είπε ότι είναι ιβίσκος που τον αγόρασε γιατί όπως της είπε ο φίλος Όμηρος, έχει εξαιρετικές ιδιότητες.

Το άνοιξα το σακουλάκι, έβαλα το περιεχόμενό του σε ένα δοχείο τσαγιού και το τοποθέτησα στο ντουλάπι με τα βότανα. Και μπορεί να έμεινε εκεί ανέγγιχτο για μήνες αλλά από τότε που το δοκίμασα, συνηθίζω να προσθέτω λίγα φύλλα ιβίσκου πολύ συχνά στα ζεστά κοκτέιλ βοτάνων που εκτός από έξτρα γεύση αποκτούν και ένα θεσπέσιο κόκκινο χρώμα.

Περισσότερα...
21.07.2013

Καλοκαιρινός Προορισμός: Κύθηρα ΙΙ

Καλοκαιρινός Προορισμός: Κύθηρα ΙΙ

Και μετά την 1η βόλτα στη Χώρα των Κυθήρων, ας συνεχίσουμε την περιπλάνηση σε κάποιες από τις παραλίες του νησιού και στη βραχονησίδα Χύτρα και το ναυάγιο στο Διακόφτι.

Περισσότερα...
11.01.2013
Ένα πρωτότυπο bar

Κάποτε ήταν μόδα στα σπίτια να υπάρχει bar σε μια γωνία του σαλονιού. Κατά την άποψή μας, καλώς η τάση αυτή ξεπεράστηκε. Πολύς χώρος χαμένος και τελικά κάθε πόσο αφήνουμε τους άνετους καναπέδες στο σπίτι για να καθίσουμε σε σκαμπό;

Περισσότερα...
11.01.2013

Διακόσμηση με χάρτινες γιρλάντες

Διακόσμηση με χάρτινες γιρλάντες

Αυτό το σαββατοκύριακο οργανώστε μια συνάντηση φίλων στο σπίτι και ετοιμάστε μια διαφορετική διακόσμηση με χάρτινες γιρλάντες. 

Περισσότερα...
24.08.2013
Τα κίτρινα σκαμπό

Τελικά το κίτρινο χρώμα μου αρέσει πολύ. Κι αυτά τα κίτρινα σκαμπό ακόμα περισσότερο!

Περισσότερα...
30.11.2012
Αποχαιρετώντας το φθινόπωρο

Νωρίτερα σήμερα στα Εξωτικά Ιωάννινα!

Όπως βλέπετε προηγήθηκε "βροχή" από πλατανόφυλλα. Αποχαιρετάμε το φθινόπωρο λοιπόν με μια χαρακτηριστική εικόνα της εποχής..